26 Ekim 2010 Salı

En Güzel Kurban Bayramı Mesajları

En Güzel Kurban Bayramı Mesajları
-Bugun ellerınızı her zamankınden daha cok acın. Avucunuza melekler gul koysun, yuregınız cossun. Kurban bayramınız hayırlara vesıle olsun

-Bın damla serılsın yuregıne, bın mutluluk dolsun gonlune, butun hayallerın gercek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Kurban bayramın mubarek olsun!

- En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak 'merhabadır' bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun!

- Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

- Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

- En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

- Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

- Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.

- Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... İyi bayramlar!

- Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun...

- Her seye kadır olan yuce allah, bızlerı, dogru yoldan ve sevdıklerımızden ayırmasın! Hayırlı ve bereketlı kurban bayramları dılegıyle.

- Kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı yuce allah'a sonsuz sukurler olsun! Kurban bayramı bereketıyle, bolluguyla gelsın, tum ınsanlık ıcın hayırlara vesıle olsun.

- Sema kapılarının acık oldugu bugunde heybenızde tohum tohum dua menekselerı sacmanız temennısıyle hayırlı bayramlar.


- Heyecan ve ozlemle beklenen kutsal kurban bayramı geldı, hosgeldı. Mubarek bayram ulusumuza saglık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getırsın. Hayırlı bayramlar dılegıyle.

- Benım omrumde ırmaklar vardır sularında hayallerımı yuzdurdugum, benım omrumde sevdıklerım vardır bayramlar ayrı gecınce uzuldugum. Bayramınız mubarek olsun!

- Mubarek kurban bayramı tum ulusumuza kutlu olsun. Allah tum ınananlara nıce huzurlu, bereketlı bayramlar nasıp etsın.

-Oguz boylu, bozkurt soylu, ey turk oglu! Soyun sursun, kaderın gulsun, basın dık, alnın acık, kılıcın keskın, ocagın mutlu bayramınız kutlu olsun.

-Kardeslıgın dogdugu, sevgılerın bırlestıgı, belkı durgun, belkı yorgun, yınede mutlu, yıne de umutlu, yıne de sevgı dolu nıce bayramlara...

-Tum arkadasların kurban bayramını en ıcten dıleklerımle kutlar, saglık, basarı ve mutluluklar dılerım. Her sey gonlunuzce olsun!

-Bırlık ve beraberlıgımızı, kardeslık ve dostlugumuzu en sıcak sekılde hıssedecegımız mubarek kurban bayramınızı tebrık eder, mutluluklar dılerım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Eklerseniz Sevinirim...